Provsmaka min nya hemsida

Håkan_Fällman_Aktiebolag_För_kunskap_om_det_glömda_hantverket_-_2014-03-26_12.35.59Som vilken gryta som helst är nu min hemsida under tillagning och snart klar för förtäring. Men jag tycker att det är dags redan nu att börja provsmaka.

Sidan handlar, som du märker om kött, de olika parametrarna som finns på kött. Viktigast av allt när det gäller kött är respekten för djurens välfärd. Mitt mål är inte att vi ska äta mer kött i världen. För min del kan du gärna äta mindre kött. Men när du väljer att tillaga och äta kött så tycker jag att du ska försöka uppnå en så kvalitativ upplevelse som möjligt. Det finns gott om gott kött men tyvärr lika gott om dåligt kött. Genom att välja ett bra kött får du en godare upplevelse och ett gott kött kan bara uppnås om djuret hanteras varligt och med respekt under hela sitt liv.

Sidan är baserad på mina erfarenheter, studier och iakttagelser. Jag har även snappat upp ett och annat av kollegor jag följt i över fyrtio års tid. Jag tror att man lever så länge man lär. Vilket innebär att jag kommer fortsätta hålla utkik efter allt som berör kött och att min hemsida aldrig blir klar. Dina frågor och synpunkter är med andra ord välkomna och viktiga.

/ Håkan Fällman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *