Utvecklingsprojekt – Du får de kunder du förtjänar

Kött är ett hantverk, en mix av praktik, kunskap, engagemang och yrkesstolthet. Och det är skillnad på butik och butik. Några butiker väljer att lyfta fram och exponera sitt kundengagemang och sin kunskap. Andra butiker är mer osäkra och sparsamma med detta.

Engagemang i köttdisken lyfter hela butiken

Ett engagemang och en gedigen kunskap märks både på hur medarbetare agerar och skapar kontakt med sina kunder och samt hur köttet exponeras. Det blir ett helt annat drag på avdelningen helt enkelt. Ansvaret ligger naturligtvis hos butikschefen. Med ett engagemang för köttkonsumenten kan allt hända, hela butiken får ett lyft eftersom många måltider kretsar kring kött. En kunnig personal vill ju visa sin kunskap och engagera sig för kunden. Och en kund tycker om att tala med en kunnig yrkesman, precis som förr i tiden.

Känner du att du vill få nya idéer för hur du ska utveckla din verksamhet och öka kundernas engagemang för din butik? Då är ett projekt kring din köttavdelning en bra ände att börja i. Vi jobbar lika gärna med de lite större som med de mindre butikerna och ser resultatet i form av fler nöjda och stimulerande medarbetare. Ja det syns även på kunden. Och det är ju så det ska va.

Vi är och ska upplevas som specialister på kött och vår roll är att inspirera våra konsumenter, inte nödvändigtvis för att äta mer kött, men för att äta bättre kött och bidra till att höja konsumentens ätupplevelse.

Genom kunskap om kött,-  från uppfödning till tillagning stärker du din köttavdelning, du vet hur man väljer bra kött och du vet hur du ska tipsa kunden. Genom kunskap blir du en gladare och professionell köttspecialist och dina kunder upplever din butik som en självklar del av matlagningen.

Boka möte för en situationsanalys, så ser vi vilka utvecklingspotentialer din verksamhet har och vilka åtgärder som ger mest nytta.

Sänd mig ett meddelande så syr vi ihop ett program för dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)