Boken – Kött – Välja, hantera, tillaga

Kött - Välja, hantera, tillaga

Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styck- ningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur upp- födning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.

Gedigen köttkunskap

Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar!

Här kan du köpa boken

Bokia
Bokus
Adlibris
CDON

Vad säger man om boken

Håkan Fällman har vunnit som bäst i Sverige i sin kategori av Gourmand World Cookbook Awards 2009. Håkan Fällmans Kött har vunnit i kategorin Best single subject food book. Boken kvalificeras därmed till världsfinalen i Paris den 11 februari 2009.

Håkan Fällman får pris av Gourmand World Cookbook Awards