Håkan Fällman Aktiebolag

För kunskap om det glömda hantverket

Hakan Fallman - Facebook Håkan Fällman - Twitter rss
Hoppa till innehåll
  • Hem
  • Från avel till tallrik
    • Hantera kött
    • Tillaga kött
  • Köttkvalitet
    • Köttdetaljer – rätt detalj till rätt rätt
    • Nötkött
      • Framdelen
      • Mellandelen
      • Bakdelen
    • Kalvkött
    • Fläskkött
    • Lamm
  • Starta projekt med mig
    • Köttprovning
    • Utbildningar: köttkvalitet och ändamål – från avel till tallrik
    • Föreläsningar: köttkvalitet och ändamål – från avel till tallrik
    • Utvecklingsprojekt – Du får de kunder du förtjänar
  • Blogg
  • Recept
  • Videogalleri
  • Butik
    • Boken Kött
    • Styckningsscheman
  • Om mig
    • Min mission: värna kötthantverket
  • Bilder
  • Kontakta mig
Hem / Butik

Butik

Visar alla 7 resultat

  • Utbildningar i kötthantverket Block 1 - Håkan Fällman

    Grundläggande för köttets goda kvalitet

    5 800 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Kött - Välja, hantera, tillaga

    Kött – Välja, hantera, tillaga

    265 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Grovstyckningsschema för Nötdjur

    Planscher styckningsschema (Paket: 4 st) Nöt-kalv-gris-lamm 70×100

    2 200 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Grovstyckningsschema för Nötdjur

    Styckningsschema (Paket: 4 st) Nöt-kalv-gris-lamm 70×50

    625 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Utbildningar i kötthantverket Block 2 - Håkan Fällman

    Konsumentanpassad köttförädling ger superb ätkvalitet

    5 800 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Utbildningar i kötthantverket Block 3 - Håkan Fällman

    Försäljning och organisation – vänd på steken!

    5 800 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg
  • Utbildningar i kötthantverket Block 4 - Håkan Fällaman

    ”Välja, förvara, hantera, tillaga”

    5 800 kr inkl. moms
    Lägg i varukorg

Varukorg

Produktkategorier

  • Böcker
  • Styckningsscheman
  • Utbildningar - Perspektiv på kötthantverket

Gilla oss på FacebookFölj oss på Twitter

I samarbete med Comigo - Planerad kommunikation