Utbildningar - Perspektiv på kötthantverket

ska%cc%88rmavbild-2017-01-10-kl-11-48-18

Alla vi som jobbar med kött är beroende av varandra i vår strävan att i slutänden leverera en oförglömlig köttmåltid till den allt mer krävande, medvetne kunden. Kunden som ju är den som skapar vår ekonomiska framgång och som sprider vårt goda renommé till nya kunder.

Vår viktigaste konkurrensfördel ligger i vårt kunnande, både den inom vårt eget fokusområde och den om våra kollegors prestationer i de övriga förädlingsstegen.

Det är viktigt att förstå att vårt eget slutresultat inte kan nå högre kvalitet än vad den svagaste prestationen i de föregående stegen uppnår.

Med kunskap om- och perspektiv på köttets väg från avel till tallrik uppnår vi bättre resultat inom vårt eget förädlingsarbete.  Med kunskap och perspektiv kan och liera oss med de rätta intressenterna och med kunskap och perspektiv ökar vi vår verkningsgrad, stärker vi vårt nätverk, höjer vi vårt renommé och våra kunders kvalitetsupplevelse.  Därmed höjer vi våra affärsmässiga framgångar.

Våra utbildningar vänder sig till dig

Våra kurser vänder sig till dig som gärna avnjuter en köttmåltid av högsta kvalitet, till dig som jobbar med uppfödning, slakt, styckning, grossistverksamhet, försäljning, till dig som planerar sortimentet, köper in, ger råd till kunder i butiken, till dig som tillagar och servar gäster i restaurangen eller i hemmet.

 

 

Visar alla 4 resultat