Biff house maister – Alicia Fällman

Biff house maister – Alicia Fällman

Ingredients

  • 4 1-centimeter tunna skivor av det kött som du råkar ha hemma i kylen.
  • 4 skivor formfranska utan kanter
  • 2 gula lökar
  • 4 ägg
  • olivolja och lite smör
  • salt och peppar

Instructions

  1. Smöra brödet på båda sidor och stek i olja tills du får en fin krispig yta, lägg på tallrikar.
  2. Strimla löken och stek i olja tills den är gyllenbrun och mjuk.
  3. Stek köttet i olja och salta och peppra.
  4. Stek fyra ägg som du själv vill ha dem.
  5. Lägg löken på brödet
  6. Lägg på köttbiten
  7. Toppa med ett stekt ägg.
  8. Ketchup eller Dijon senap är riktigt gott till.
  9. Glöm inte salladen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *